Известие

Collapse
No announcement yet.

Съвет относно покупка на 159

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Last edited by stu; d.m.y г., 02:16.
    Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDmQ 200 к.с.

Comment

• Първоначално публикувано от stu Покажи съобщение
      А колко им е реалната цена според теб?
      Цената на всяко нещо е толкова колкото е готов да даде купувача. Виждаш тук продават 166 и 156 на цени, които няма кой да извади освен, ако не се замерят с пачки у тях.
      Last edited by lordliness; d.m.y г., 00:02.
      Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

• Last edited by stu; d.m.y г., 02:17.

Comment

• Първоначално публикувано от stu Покажи съобщение
          Ето, сам си отговаряш- щом се купуват 159-ки на тези цени, значи всичко е наред и това са нормалните им цени!
          Прецакал си се с висока цена, но дано избора е сполучлив.
          Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

• Бобби ей ти ГТ, ама не знам ще ти хареса ли, че е с многото екстри и пак няма да стане с петте хиляди
            Attached Files
            Alfa Romeo 156 1.8 TS 99'
            ex. Lancia Dedra 1.6 ie 93'

Comment

• Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщение
              Ти като гледам вече си възрастен ще ти подхожда двуврата спортна кола, тоест ГТ, къде се навираш на чупливите и нереално скъпи 159
              Диалема....едната ми харесва повече по визия...колко по остаряваш, по младо заглеждаш..)

---------- Post added at 05:41 ---------- Previous post was at 05:39 ----------

Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщение
              И слава Богу, че ми е чужда.
              Пораснал си адвокате..)

---------- Post added at 05:44 ---------- Previous post was at 05:41 ----------

Първоначално публикувано от WarsteineR Покажи съобщение
              Бобби ей ти ГТ, ама не знам ще ти хареса ли, че е с многото екстри и пак няма да стане с петте хиляди
              )...салона му катртие ли е....
              Престани да ми гледаш в паничката......аз тия пет бона ги похарчих.....
              По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
              https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

• Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщение

[/COLOR]
                )...салона му катртие ли е....
                Престани да ми гледаш в паничката......аз тия пет бона ги похарчих.....
                Не зная какъв е този салон, това е с кафява кожа, има и зимен пакет. Иначе не са ми интересни чуждите панички, просто майтап
                Alfa Romeo 156 1.8 TS 99'
                ex. Lancia Dedra 1.6 ie 93'

Comment

• Боби, аз съм по дърт от теб ма съм със Spider, и GT,нема да се даваш.

Comment

• Първоначално публикувано от ZaRoo Покажи съобщение
                    Боби, аз съм по дърт от теб ма съм със Spider, и GT,нема да се даваш.
                    А, ще им се давам.......те младите издишат.....само във виртуалното пространство са ОК....отива с някоя мацка на кафе и се рови в смартфона за да пише глупости в нета, вместо да и рови под полата ....пълна скръб са....)

Comment

• Като дойде казармата ще влязат в час...

Пс Интересно ми е само с тия смарфони каква казарма ще е, освен да сложат заглушители за да няма обхват...
                      Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
                      Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
                      Горе главата, нищо че е празна...

Comment

• Казармата няма да се върне никога.Ще се върне, ако се "върне" комунизма и комунистите.

А няма да се върне защото:

1.вече няма кой да служи.

2. Военната техника и въоръжение се амортизира 3 до 7 пъти повече от наборния войник, отколкото от наемния войник.

3.по-скъпо е да поддържаш наборна армия отколкото наемна войска.На всеки Х месеца трябва да обучаваш новият набор, а това струва пари.Да не говорим че необучен войник и войска борави много по -неопитно и по-тъпо с военната техника и въоръжение =по често я чупи поради неумело боравене с нея.

5. Отделно наборният войник не натрупва опит.Служи 18-24 месеца и опитът му приключва.Наемният войник събира опит в продължение на цялата си военна служба.

================================================== ====

Да направят едно 4 месечно военно обучение както е в Швейцария и да се приключва с тъпите спорове.
                        Alfa Romeo 159 2.4 JTDm -200 алфистки коня+ 30/40/ до 50 тунинговани коня

Comment

• Горе долу това имах предвид като казах казарма.
                          Едно военно обучение за 6м е достатъчно за да се осъзнаят малко.
                          Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
                          Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
                          Горе главата, нищо че е празна...

Comment

• Първоначално публикувано от mirchozo Покажи съобщение
                            Горе долу това имах предвид като казах казарма.
                            Едно военно обучение за 6м е достатъчно за да се осъзнаят малко.
                            Как ще издържат цели 6 месеца без посещение при козметик за оформяна на веждите и маникюра
                            Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW '2001
                            140 HP + Chip Tuning -> ex
                            Alfa Romeo 159 1,9 JTD SW '2006
                            Born to make me happy

Comment

• Първоначално публикувано от Bella Покажи съобщение
                              Как ще издържат цели 6 месеца без посещение при козметик за оформяна на веждите и маникюра
                              ....))..тия нямат черно под ноктите, ама дават акъл как се ремонтира кола...

---------- Post added at 21:59 ---------- Previous post was at 21:53 ----------

Първоначално публикувано от alfa racer GTA Покажи съобщение
                              Казармата няма да се върне никога.Ще се върне, ако се "върне" комунизма и комунистите.

А няма да се върне защото:

1.вече няма кой да служи.

2. Военната техника и въоръжение се амортизира 3 до 7 пъти повече от наборния войник, отколкото от наемния войник.

3.по-скъпо е да поддържаш наборна армия отколкото наемна войска.На всеки Х месеца трябва да обучаваш новият набор, а това струва пари.Да не говорим че необучен войник и войска борави много по -неопитно и по-тъпо с военната техника и въоръжение =по често я чупи поради неумело боравене с нея.

5. Отделно наборният войник не натрупва опит.Служи 18-24 месеца и опитът му приключва.Наемният войник събира опит в продължение на цялата си военна служба.

================================================== ====

Да направят едно 4 месечно военно обучение както е в Швейцария и да се приключва с тъпите спорове.
                              Виж сега казармата в днешно време е след 18 години да ги отстранят да бозаят от мама и татко...образно казано....това го правят в доста държави....но при нас е........

---------- Post added at 22:02 ---------- Previous post was at 21:59 ----------

п.п...от 6084 пост може да се образува тема в Общи приказки....ще е интересна, ако модератора прецени, защото тук се отплеснахме...)

Comment

• Last edited by stu; d.m.y г., 02:18.

Comment

Working...
                                X